Rețete

Prima vizită la stomatolog

Dulciurele și prăjiturele, însă e bine să nu uităm de controlul periodic la stomatolog!

Cu toții știm că e important să avem o igienă orală bună și să ne îngrijim dinții cât de bine putem. Însă întrebările vin atunci când apare bebelușul: cum îi îngrijesc dințișorii? Trebuie dus la un control? De câte ori să îi spăl dințișorii? Majoritatea sunt întrebări pe care și eu le aveam până acum câteva zile.

Continue reading “Prima vizită la stomatolog”

Bagajul bebelușului în vacanță

Înainte sa îl avem pe Tomas, am fost mereu cuplul spontan care se decidea să plece pe undeva de la o zi la alta. Fie că era vorba de un City break prin Europa sau o drumeție la munte, cu rucsacul în spate.

Acum deși lucrurile s-au schimbat, încercam pe cât posibil să călătorim mult, să îl obișnuim pe Tomas cu vacanțele și dormitul în alte locuri.

Continue reading “Bagajul bebelușului în vacanță”

Tartă cu mascarpone și fructe

Anul acesta am sărbătorit 8 Martie cu o delicioasa tartă cu mascarpone!

Tava în care am pregătit face parte dintr-un set Emile Henry pe care l-am primit de la KitchenShop.

Ceramica din care sunt făcute este una extrem de rezistența la șocurile termice, mai exact rezista la -20 grade direct la cuptor sau invers! Iar modul in care sunt concepute aceste tăvi ajuta la o coacere uniformă a preparatelor, datorită modului de distribuire a căldurii.

Continue reading “Tartă cu mascarpone și fructe”

Supă cremă de linte roșie

Ultimele zile, să nu spun chiar săptămâni a fost o vreme tare rece și mult vânt la Cluj. Cu ocazia asta mergea la fix o supă cremă.

Dar adevăratul motiv este cratița pe care eu am primit-o de la Kitchen Shop România și era neaparat să intre la testat! 😁

Lunar, magazinul Kitchen Shop alege produsul lunii care are un discount, iar in luna Februarie este cratiță Zokura. Pentru a beneficia de ofertele lor lunare trebuie doar să vă făceti un cont pe site’ul lor.

Continue reading “Supă cremă de linte roșie”